De-lurking day

Het is de eerste keer dat deze blog de De-Lurking day mag meemaken. Die ene dag in het jaar dat JIJ in je pen (nu ja) moet kruipen om ‘Dag’ te zeggen.

Nog nooit gehoord van de De-Lurking day?
Lurking is een term die wordt gebruikt om alle mensen aan te duiden die regelmatig blogs lezen zonder er ook een commentaar achter te laten. Zelfs geen ‘Dag’, of ‘Hallo’. Mensen die vinden dat ze nooit iets aan de discussie toe te voegen hebben omdat alles al is gezegd. Misschien ken je toevallig wel zo iemand?

Op De-Lurking day wordt iedereen uitgenodigd om zoveel mogelijk te reageren door zich kort voor te stellen: wie je bent, wat je doet of waar je woont. Het is de bedoeling om meer commentaren te hebben dan de vorige De-Lurking days. Omdat dit de eerste is voor deze blog, ligt de lat niet zo hoog, maar meer dan 10 zou wel een minimum moeten zijn.

Dus, voor één keer, omdat het De-Lurking day is, doe eens niet zo verlegen, kruip in je pen en zeg ‘Dag’, of ‘Hallo’. Wedden dat je je al heel wat beter voelt?

Advertenties

12 gedachtes over “De-lurking day

  1. Ik ben een student, die nog absoluut geen ambitie heeft om mama te worden ofzo… Maar toch vind ik het heel leuk om de avonturen van uw klein mannen te volgen.
    Via via ben ik op je blog beland.
    Schrijf er nog op los!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s