Coureur

Na de Cars-gekte is er nu de koersgekte.  Warre is al een tijdje volledig in de ban van het wielrennen.  Nu het peloton over de Franse wegen scheurt, en er al eens wat meer naar TV wordt gekeken, is hij bijna niet van zijn fiets weg te slaan.  Warre heeft al altijd heel graag gefietst en soms zou ik willen dat hij het nog niet kon want hij haalt snelheden die me doen duizelen.  Paniekerig maan ik hem dan aan om het rustiger aan te doen maar die goede raad blijft nooit lang hangen.  Gelukkig zet hij  meestal spontaan zijn helm op als hij gaat fietsen.  Onderstaande foto is dus een uitzondigering.

Coureur

De foto werd deze namiddag door Mark genomen in Pittem.  Hij had de kinderen meegenomen naar de feeststoet van Zotte Maandag.  In afwachting van de publiciteitsstoet, maakte Warre van de verkeersvrije straat gebruik om wat sprintjes te trekken met zijn fiets.  Naar verluidt had hij veel bekijks want hij had voor de derde dag op rij zijn truitje van het Belgian Cycling Team aan.  (Gisteren nog lieten we hem het filmpje zien waarin Tom Boonen, in diezelfde trui, wereldkampioen werd.)  Als hem deze middag uit de massa toeschouwers toegeroepen werd van ‘Tommeke, Tommeke, Tommeke, …’, deed hij er blijkbaar nog een schepje bovenop door een winnend gebaar te maken. 

De wielertrui die hij van oma en opa kreeg voor zijn verjaardag is dus een hit.  ’s Avonds neemt hij hem stiekem mee naar zijn kamer en ’s morgens komt hij met grote Bambi-ogen smeken om hem nog een dagje aan te mogen doen.  Dit plezier kan ik mijn jongen toch niet ontzeggen!?

Coureur_2

Advertenties

8 gedachtes over “Coureur

  1. @ Jennifer: Allemaal tweedehands. De meeste fietsjes die hier in omloop zijn (2 bij oma en 3 hier thuis) vonden we op de tweedehandsbeurzen van de Gezinsbond. De rode waar Warre op rijdt, heeft slechts €5,00 gekost en die van Lomme €15,00. Als je er vroeg bij bent, kan je daar soms geweldige koopjes doen.

  2. Pingback: Fietstocht « Mijn jongens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s