Vakantie in Veldegem

Een week verlof was al voorbij en ik liep zo gestresseerd als maar kon.  ‘k Had ellenlange lijstjes met TODO’s opgemaakt en ze leken maar niet in te korten.  Gelukkig mochten we zaterdag gaan uitblazen in Veldegem.  De eerste zomerbijeenkomst met een paar collega’s en hun gezin.  De winterbijeenkomsten – op oudejaar – zijn stilaan een traditie geworden maar we vonden dat tweemaal op een jaar samenkomen nog leuker was.  Telkens passen we het potluck principe toe.  De gastheer en -vrouw zorgen voor het hoofdgerecht, de twee andere koppels zorgen voor het voorgerecht of het dessert.

Ik kan met woorden niet beschrijven wat een geweldige tijd we daar hebben beleefd maar de beelden spreken volgens mij voor zich.  Ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut.  Alleen die paar uren in de veel te krappe twijfelaar waren iets minder.  Zondagmorgen pikten we de draad gewoon weer op en het was al ruim in de namiddag toen we huiswaarts reden. 

Veldegem1

Veldegem2

Veldegem3

Veldegem4

Veldegem5

Veldegem6

Veldegem7

(Met dank aan Liesbet voor de foto van Lomme met pet.)

Advertenties

Een gedachte over “Vakantie in Veldegem

  1. Ewel merci. Zo mooi dat jij dat in beeld kan brengen! Het ziet eruit zoals een reportage in sjieke boekskes. Zou dat geen nieuwe carrièremove kunnen zijn?
    Hoedanook, het was een heel heel heel leuke avond/nacht/dag. Heb ook echt genoten! MERCI!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s