Kai-Mook

Elke zomer plannen wij een uitstapje naar de dierentuin.  Afwisselend bezoeken we de Zoo en Planckendael.  Vorig jaar gingen we naar Planckendael dus was het dit jaar de beurt aan de Zoo. 

Het was duidelijk drukker dan de vorige jaren maar door de omvang van het park, viel het eigenlijk wel mee.  Enkel bij Kai-Mook was het drummen geblazen en ook het speelplein was wat overbevolkt.

Het was even schrikken toen Warre plotseling hevig begon te wenen tot duidelijk werd dat hij gestoken was door een wesp.  Na een bezoekje aan de EHBO-post, konden we onze tocht verder zetten. 

Kai-Mook

De dag was zo voorbij en we hebben lang niet alle dieren gezien maar dat vinden wij helemaal niet erg want binnen een jaar of twee staan we daar terug.  Alhoewel… het is nog maar eens duidelijk geworden dat onze voorkeur uitgaat naar Planckendael.  Het park is ruimer en er is meer speelgelegenheid.  Ik vond ook dat de begroeiing in heel wat kooien van de Zoo verwilderd was.  Een aantal dieren hebben we daardoor niet teruggevonden.  Of zouden ze ons daar in de Zoo aan het lijntje gehouden hebben door hier en daar een kooi leeg te maken?

Advertenties

Een gedachte over “Kai-Mook

  1. Wij zijn één dagje later naar de zoo geweest, naar hetzelfde ‘olifantje’ gaan kijken. Het was ‘BEESTIG’ druk. Dat heb ik nog niet meegemaakt (zelfs niet vorige jaren in de zomervakantie).
    Als het een troost mag wezen, ik vond dat het al verbeterd is tegenover vroeger. Gevolg is wel dat bepaalde kooien zijn leeg komen te staan ten voordele van nieuwe (vb. die van de apen).

    Groetjes uit Jette!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s