Nieuwe hobby

De man des huizes heeft een nieuwe hobby: veldrijden.  Die paar keer dat we vorig jaar gingen supporteren voor mijn neef Bart en zijn zoon Warre moeten genoeg geweest zijn om hem over de streep te trekken.  Samen met hem zijn ook zijn broer Ringo en een andere neef, Brecht, gezwicht voor…  ja, voor wat eigenlijk?  Modder, koude, afzien…  Zaterdag was hun eerste wedstrijd en meteen is gebleken dat het een zeer intensieve sport is.  Ze zaten alledrie piepedood.

Het begint daar dus een familieonderonsje te worden op die Vlaamse velden en zoals het er zondag aan toe ging, vind ik het nog leuk ook maar als het eens wat kouder zal worden of begint te regenen of sneeuwen, zal het waarschijnlijk iets anders zijn.  Warre en Lomme vinden het in ieder geval de max want tussen de wedstrijden door, kunnen ze ook wat rondcrossen in de modder.  Je kunt niet geloven hoe leuk dat is.  Minder leuk is het boeltje dat je meeneemt naar huis.  Fietsen, kleren en jongens: alles moet gewassen worden.  Gelukkig werden op voorhand goede afspraken gemaakt.  😉  Dezen hier heeft lessen getrokken uit het verleden.

Advertenties

Een gedachte over “Nieuwe hobby

  1. ‘Dat boeltje’ kan je ook daar laten. Op de cyclocross vorig weekend zag ik een man en vrouw uit hun campingcar een bidon en teiltjes met spons halen, de vrouw des huizes om de laarzen en de man des huizes om de fietsen te schrobben. Goeie deal, nietwaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s