Tracteren!

Sinds kort heb ik er een nieuwe verslaving bij. Pinterest. Al lijkt het mee te vallen deze keer.  Ik snuister wel graag eens rond tussen wat iedereen of mooi of handig vindt maar ben niet hele dagen op zoek naar vanalles en nog wat.  Hoe dan ook, er kruipt naast mailen, facebooken, blogs lezen en een blog onderhouden toch weer wat extra tijd achter de computer in.

Het was op Pinterest dat ik het idee haalde om de drie cakes die Lomme al twee keer in de klas verdeelde voor zijn verjaardag te vervangen door… Milky Way autootjes. Ik maakte ze met mini Milky Ways, smarties, beertjes van Vitabis en gesmolten chocolade om alles aan elkaar te kleven.  Het is heel eenvoudig om te maken maar er kruipt toch wel wat tijd in (minstens evenveel als de tijd die je nodig hebt om drie cakes te bakken). Daardoor vond ik mijn werk hoe langer, hoe minder de moeite waard.  Bovendien stelde ik mij de vraag of die autootjes niet wat te kinderachtig waren voor een kerel van 6. Hoe dan ook, Lomme was apetrots met zijn tractaat en dat is het enige wat telt.

Advertenties

7 gedachtes over “Tracteren!

  1. Gisteren gemaakt voor de klas van mijn zoontje voor zijn 3e verjaardag. Bijna zo mooi als die van jou 😉
    Ook heb ik anderhalf jaar geleden een van je nieuwjaarskaartjes als voorbeeld gebruikt voor het geboortekaartje van ons dochtertje.

    Bedankt voor de ideeën!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s