Cross in Staden

Lomme was goed vertrokken en dook als eerste het veld in. Zolang ik hem kon volgen, reed hij op kop.  Bij de tweede passage kwam hij er als tweede door. De rest volgde al op een veilige afstand. Er kwam een derde ronde maar de situatie bleef ongewijzigd. Winst voor Miel Dekien. Lomme werd tweede.

2015010301 2015010302

Warre had niet zo’n beste start. Waarschijnlijk hadden zijn nieuwe schoenen er iets mee te maken want ik zag dat hij moeite had bij het in- en uitklikken. Na de eerste ronde reed hij niet bij de eerste 30 renners. Gelukkig kon hij in de tweede en derde ronde nog enkele plaatsen goedmaken. Hij werd 29ste.

2015010303 2015010304 2015010305

We zijn nu 22 crossen ver en vandaag was de eerste keer dat ik er echt geen zin in had. De vieze regen was er teveel aan.

Bovendien moest Lomme deze namiddag nog een voetbaltornooi spelen in Roeselare. Het begon goed met twee overwinningen, daarna volgde een gelijkspel en vanaf dan alleen maar nederlagen. Door de afwezigheid van de trainer (die moest studeren) en het gebrek aan begeleiding, werd te weinig samen gespeeld en probeerde iedereen op z’n ééntje voor de overwinning te zorgen. Met het aantal nederlagen, groeiden de frustraties en rolden er meer en meer tranen. Uiteindelijk werden ze 16de van de 24 ploegen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s