Cross in Outrijve

De cross in Outrijve was de laatste van het seizoen.  Eéntje om afscheid te nemen van het veld en van de vriendjes. Dat Lomme voor het eerst met zijn nieuwe fiets aan de start kwam, was een berekend risico. Alles kon, niets moest.

De start was dan ook niet om naar huis te schrijven en met een parcours waar weinig ruimte was om in te halen, zat Lomme onmiddellijk in een verloren positie. Waar het kon ging het snel maar het bochtenwerk was niet goed en er moest te vaak ingehouden worden voor gedubbelde renners. Lomme naderde nog op de eerste renner in koers maar winnen zat er niet in deze keer.  Toch mooi tweede.

2015021401 2015021402 2015021403

Het parcours dat Warre moest afleggen was langer, veel langer, en vooral veel zwaarder. Terwijl de volwassenen elkaar bijtraden dat zoiets onverantwoord was, ploeterden de kleine Warres verder. Na twee grote ronden zat de wedstrijd – tot ieders opluchting – er op. Warre werd 20ste.

20150214042015021405

De jongens konden niet snel genoeg omgekleed worden want hun vrienden stonden ongetwijfeld te wachten. Ook voor de laatste keer dit seizoen.

2015021406

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s