Over mezelf

Advertenties

19 gedachtes over “Over mezelf

 1. Hey Annelies,

  Eindelijk eens tijd gehad om een kijkje te nemen.
  Een heel gezellig blog om te lezen, de glimlach komt op mijn gezicht als ik denk dat ons dat ook nog allemaal te wachten staat, “De eerste schooldag”.

 2. Hallo Annelies,t’is een heel mooie familie foto,en hij zal zeker een mooi plaatsje krijgen als ons interieur af is,we kijken er al naar uit,ook de klas verhaaltjes zijn ontroerend om te lezen,groetjes

 3. Dag Annelies,
  De familiefoto’s zijn prachtig maar hoe kon het ook anders met zo’n fotograaf…
  Ook leuk om de verhalen van “Warre en Lomme” te lezen, nu blijven we tenminste op de hoogte van een stukje familiegebeuren. Hopelijk volgen velen uw voorbeeld.
  Dank u wel en nog veel succes met je vele werk.
  Tante Lucrèce en nonkel Daniël

 4. Hey, ik kwam via Mme ZsaZsa (commentaar op Jefs jasje) op jouw site terecht. Grappig om te lezen dat jouw zonen Warre en Lomme heten. Ik heb zelf twee broers die Ward (21 jaar) en Lomme (22 jaar) heten. De andere twee broers heten Tijl en Lieven. Wou ik gewoon even vertellen 🙂

 5. dag Annelies hebben van de fotos van jullie jongens genoten maar ik wou je langs deze weg laten weten dat de vermoedelijke datum voor het familie feest op drieentwintig januari zal zijn houden jullie nog wel op de hoogte groetjes aan jullie alle n van Leona en Dirk

 6. Ik ben hier terechtgekomen via ‘onzepatatjes’. Mijn oog viel daar op de titel ‘mijn jongens’. Ik heb zelf ook 2 zoontjes. De oudste is 6 en de jongste 2 jaar en 3 maanden.
  Je hebt hier een zeer leuke blog!

 7. Heb je het boek van Kruimel’s boekenruil ondertussen al ontvangen? Ik heb het een tweetal weken geleden verstuurd en hoop dat het niet in de post is verdwaald. ’t Is in elk geval goed herkenbaar aan de grote enveloppe van UZ-Gent.

 8. Beste,
  Ik kwam op je (overigens zeer leuke) website terecht door in Google Afbeeldingen de volgende combinatie in te tikken: origineel idee foto kerstkaart.
  Schitterende kerstkaart van vorig jaar! Mag ik vragen met welk programma die gemaakt is?
  Groeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s